Top Ad

Wednesday, July 7, 2010

The Legend is Born - Ip Man

Last weekend, macam biasa gi jalan-jalan dengan enche hubby tengok movie citer The Legend is Born - Ip Man. Enche hubby memang sangat minat dengan genre movie cam gini.. so layan je la. Right after beli movie ticket tu, we all ternampak ada counter promotion. With the ticket purchased, we all boleh menang goodies dengan syarat main game ni.. Tengok, betapa serious nya muka enche hubby untuk fokus tembak tepat ke spot yang dikehendaki... Game ni promo untuk movie Triple Tap (M). 1 ticket entitled for 3 shots. So the first 3 shots enche hubby cuma terkena 1 spot. But for the 2nd attempt, berjaya dapat 2 shot yang tepat.. masa tu terasa bangga la jugak..
Dan hasilnya, we all dapat goodies from L'oreal, 1 ticket for the Triple Tap movie, product voucher redeemable at Caring Pharmacy and T-shirt GSC. T Shirt tu kira Grand Prize la jugak... so as usual I yang excited beriye.. tumpang tui kata orang... pantang sikit kalau dapat benda-benda free ni...

3 comments:

  1. Sharp shooter maa

    ReplyDelete
  2. Sought of... and I can say it's proven ha ha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ad