Top Ad

Monday, July 11, 2011

Dinner with fwends


Had this short dinner with friends..... walaupun they all tengah busy tahap dewa... sanggup jugak luangkan masa untuk meet up.... biasanya memang we all tak plan... petang calling-calling , line clear terus jumpa...

This time I suggest kat they all Pak Long Kopitiam, Shah Alam Mall....

Perasan tak apa yang my friend tengah pegang tu.... it's actually Hot Roll.... he bought the crispy type... with a spread of peanut butter and chocolate sauce.... tabur kacang lagi..... I pun dah few times cuba benda alah ni... dia ada macam-macam roti and flavour... crispy or soft... up to you....

I kalau dah datang sini... tak order benda lain.... sure nak pekena Claypot Chicken Rice.... mmmmm sangat sangat sedap.....tambah cili padi... sangat-sangat menyelerakan.....

We had dim sum also... and it's halal dim sum.... tetiba rasa lapar pulak tengok food picca petang-petang ni....


So fwends.... I tak sempat nak say thank you the other day.. so if you happen to read this...please accept my sincere thanks for the wonderful meal... semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan mendapat keberkatan darinya.... ameen....

Note : excuse for the dark picca... dah la nasi tu memang gelap... orang nye pun ala-ala... heheheehhe

5 comments:

  1. x ajak kita pun...
    tahu lah kita ni sapa...

    ReplyDelete
  2. IK,
    merajuk nampak.... saja bagi panas....he hehehehe... Ini im prompt to je.... next time kita plan proper punya... tapi siapa dapat bonus kena belanje....ha amacam ? ok tak proposal? kalau setuju angkat tangkat macam usop...

    ReplyDelete
  3. sape anon ni??? relax la IK.. i tak merajuk pun.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Niz,
    anon tu k lin. Tak tau apasal.. Selalu tak boleh comment pakai id blogger. Ooops angkat tangan. Bukan tangkat yea. Hehehe

    ReplyDelete
  5. bukan nya apa... dah dekat tu... bkn jauh mana pun?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ad